Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Mostra Sessions En construcció En construcció - Black is Beltza

En construcció - Black is Beltza

BLACK IS BELTZA, un projecte transmèdia
Fermin Muguruza

L’artista polièdric Fermín Muguruza durà a terme una conferència en la qual exposarà les diverses plataformes i els seus diferents canals de difusió per tal de conformar el relat global de la història BLACK IS BELTZA que ha anat desenvolupant al llarg dels darrers anys.

La historia BLACK IS BELTZA es construeix amb la presentació de diversos formats, com el còmic, les dues exposicions, a Bilbao i a Barcelona, que contextualitzen l’època en la qual es desenvolupa la trama. Les seves activitats complementàries afavoreixen un debat sobre la idea d’identitat, de respecte a les diverses cultures i com lluitar contra les idees supremacistes, tot plegat a través de la creació com a element imprescindible per tal de formar consciència crítica. El projecte inclou cançons i concerts en directe, la utilització de pàgines web i xarxes socials, el llibre The Art of, en construcció, i ara la pel·lícula d’animació que s’estrenarà aquest any al Festival de Cinema de Sant Sebastià, el Zinemaldia.

La segona part de la conferència estarà dedicada a la creació de la pel·lícula d’animació BLACK IS BELTZA: creació de personatges, extres, banda sonora i doblatge de veus. Es projectarà el teaser que s’haurà presentat la setmana anterior durant el transcurs de la Berlinale.

Després de la conferència, el públic podrà formular preguntes i participar en una breu xerrada.

Black is Beltza

Horari

Divendres
23 de febrer
16 h.
La Llotja, Sala Leandre Cristòfol


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325